ROYAL WATCH DESIGN ITALIAN

Piese Atemporale Cu Un Design Modern

DESIGN ITALIAN

GARANȚIE 2 ANI

LIVRARE RAPIDĂ

PERFORMANȚĂ

ceasuri italiene 1

ESENȚA ROYAL WATCH

Ceasurile Royal Watch s-a născut din pasiunea pe care fondatorii săi au avut-o întotdeauna pentru lumea ceasurilor.

Întotdeauna sensibil la design, rafinamentul detaliilor, performanță, robustețe și nu în ultimul rând, materialele care le compun.

Un ceas care reprezintă eleganța, stilul de viață, pasiunea și tradiția italiană.

Credem în stilul care nu se referă doarla modul corect de a îmbrăca sau de a combina și coordona o ținută, ci care poate servi drept stimul pentru identitatea oamenilor în viața lor și în munca lor.

Ceea ce purtăm ne afectează mintea într-un mod imediat și important, schimbându-ne starea de spirit, lumea și, în consecință, lumea din jurul nostru.

Felul în care te îmbraci este extensia ta și a modului în care alegi să-ți trăiești viața. Este prima ta carte de vizită, îți reflectă personalitatea și spune cine ești fără a fi nevoie să vorbești.

COLECȚIA HERITAGE

COLECȚIA MEDITERRANEE

COLECȚIA DUBAI

COLECȚIA DUBAI COLORS

COLECȚIA ROMA - POSITANO

Inspirată din superbele peisaje italiene ale Coastei Amalfitane si ale Cetății Eterne, această colecție are un design deosebit ce se potrivește cu o ținută casual.

COLECȚIA MEDITERRANEE DAMĂ

COLECȚIA MILANO

COLECȚIA LONDON - PARIS

Colecția Londra-Paris este deosebit de fascinantă și vă pune în evidență încheietura datorită cadranului negru lucios. Estetica simplă, curată și elegantă care prin absența numerelor vă permite să vă bucurați de cadranul inconfundabil frumos.

COLECȚIA VENEȚIA

Go to top